Pravice posameznika 

Uporabnik spletne trgovine lahko kadarkoli od upravljavca osebnih podatkov zahteva, da preneha obdelovati zgoraj navedene podatke. Prav tako lahko posameznik od upravljavca zahteva izpolnitev naslednjih pravic:  

  • vpogled v osebne podatke,
  • popravka netočnih osebnih podatkov,
  • omejitve obdelave,
  • izbrisa,
  • ugovora,
  • avtomatiziranega sprejemanja posameznih odločitev, vključno z oblikovanjem profilov.

Posamezna zahteva za izpolnitev pravic se obravnava individualno, upravljavec v zakonsko ustreznem roku posamezniku pošlje odgovor z obrazložitvami. 

Veljavnost splošnih pogojev: od 1. 09. 2021 do spremembe oziroma preklica. 

Osebni podatki 

Podjetje POTTPOCK d.o.o. v spletni trgovini zbira in obdeluje naslednje osebne podatke: priimek in ime, ulica in hišna številka, kraj, država, GSM številka, uporabniško ime (e-naslov) in geslo. 

Obdelava in hramba podatkov 

S podano privolitvijo uporabnik dovoljuje podjetju POTTPOCK d.o.o., da kot upravljavec zbirke osebnih podatkov, obdeluje zbrane osebne podatke za namene obdelave in izvedbe spletnih naročil,  nakupov, reševanje morebitnih težav pred in po opravljenih spletnih nakupih. Pridobljene podatke podjetje POTTPOCK d.o.o. uporablja tudi za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe izdelkov, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega morebitnega oglasnega gradiva. 

POTTPOCK d.o.o. lahko pridobljene podatke obdeluje za lastne potrebe do ugovora ali preklica privolitve z zahtevo za odstranitev osebnih podatkov iz baze, sicer pa le toliko časa, kolikor je nujno potrebno za dosego namena, zaradi katerega so bili podatki zbrani. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v uporabniškemu računu. 

Privolitev in obdobje hrambe 

Z uporabo spletne trgovine uporabnik potrjuje da je prebral, razumel in se strinjal s pogoji zaupnosti podatkov in načini uporabe podatkov s strani spletne trgovine PottPock. 

Spletna trgovina PottPock podatke hrani do preklica, odjave ali zahteve za izbris skladno s slovensko in evropsko zakonodajo oziroma do dosege namena, zaradi katerega so se podatki zbirali ali nadalje obdelovali. 

Upravljavec osebnih podatkov je: POTTPOCK d.o.o., Vodovodna 99, 1000 Ljubljana 

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Nadaljuj z nakupovanjem