Dostava 

Rok dostave izdelkov je naveden ob vsakem posameznem izdelku in običajno znaša od 2 do 8 delovnih dni od oddaje naročila oziroma od plačila predračuna. Izjemoma se lahko zgodi, da naročen izdelek ni več na zalogi. V takšnem primeru kupca obvestimo najkasneje v roku 3 delovnih dni od prejema vašega naročila in obvestimo o novem datumu dostave.  

Izdelke kupljene preko spletne trgovine dostavljamo na naslove na območju Republike Slovenije. Pri dostavi v večstanovanjske objekte zagotavljamo dostavo do vhodnih vrat objekta. Dostavo izvaja Pošta Slovenije.  

Pri nakupu 25 EUR in več je dostava brezplačna. Pri nakupu do 24,99 EUR strošek dostave znaša 1,60 EUR. Strošek dostave je vračunan v kupnino kot ločena postavka.

Stroški pakiranja so brezplačni. 

Opozorilo: ti pogoji veljajo samo znotraj Republike Slovenije. 

Plačilo 

Na voljo so: plačilo s kreditnimi in plačilnimi karticami, plačilo z gotovino po povzetju in plačilo po predračunu. 

  • Kreditne in plačilne kartice: 
    Kupci lahko plačajo s kreditnimi karticami MasterCard in Visa ter plačilno kartico Maestro. Prenos podatkov se uporablja v kodiranem načinu, tako, da so podatki o kreditni kartici zaščiteni. 
  • Po povzetju: 
    Plačilo z gotovino se opravi ob prevzemu blaga.  
  • Predračun: 
    Ob oddaji naročila se ustvari predračun. Na dokumentu je zapisana številka transakcijskega računa ter sklicna številka. Kupec plača po predračunu na transakcijski račun podjetja POTTPOCK d.o.o. 

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Nadaljuj z nakupovanjem