Pogoji poslovanja Spletne trgovine PottPock so sestavljeni v skladu z veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov, veljavno zakonodajo o elektronskem poslovanju, veljavno zakonodajo o varovanju osebnih podatkov ter s priporočili TZS.

Spletno trgovino PottPock upravlja podjetje POTTPOCK d.o.o., Vodovodna cesta 99, 1000 Ljubljana.

Pravno obvestilo

Spletna trgovina PottPock in vsi podatki na njej, slike artiklov, grafični in video elementi na spletni strani so zaščiteni z Zakonom o avtorskih pravicah in jih ni dovoljeno reproducirati ali uporabljati brez predhodnega pisnega dovoljenja. Znamka Pottpock® in logotip sta v lasti podjetja POTTPOCK d.o.o. 

Splošni pogoji

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). 

Splošni pogoji spletne trgovine PottPock.com so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter Zakonom o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1).  Splošni pogoji poslovanja določajo delovanje spletne trgovine, pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med trgovina in kupcem. Ti splošni pogoji določajo pogoje uporabe in nakupa preko spletne trgovine PottPock, ki je dostopna na povezavi www.pottpock.com in jo upravlja POTTPOCK d.o.o. 

Kupca zavezujejo splošni pogoji, ki so veljavni v trenutku nakupa (oddaje spletnega naročila). Uporabnik je ob oddaji naročila vsakič posebej opozorjen na splošne pogoje poslovanja in z oddajo naročila potrdi svojo seznanjenost z njimi. Ti splošni pogoji se uporabljajo za celotno spletno stran, vse njene sestavine in podstrani. Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh splošnih pogojev, kar vključujejo tudi vse povezave kot njihove sestavne dele. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi Zveza potrošnikov Slovenije. 

Informacija o ponudniku in kontaktni podatki 

  • Ponudnik: POTTPOCK d.o.o.
  • Sedež ponudnika: Vodovodna cesta 99, 1000 Ljubljana
  • Matična številka: SI24435066
  • Davčna številka: 7161476000
  • E-mail: info@pottpock.com
  • Spletna stran: www.pottpock.com

Izključitev odgovornosti 

Pridržujemo si pravico, da pogoje poslovanja spremenimo kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. Za več informacij smo dosegljivi na info@pottpock.com.  

Pridržujemo si pravico onemogočiti našo spletno stran www.pottpock.com ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, katere je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo).  

Odveza odgovornosti 

Po svojih najboljših močeh se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na naši spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cene spremenijo tako hitro, da ne uspemo takoj popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru kupca obvestimo o spremembah in mu omogočimo odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla. Čeprav se trudimo zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, fotografije ne zagotavljajo nujno popolno predstavo, barvo ali lastnosti artikla (možna so odstopanja in/ ali lepotne napakice). Prizadevamo si za čim podrobnejši in pravilnejši opis izdelkov in slik. Vse izdelke uporabljate po lastni presoji in na lastno odgovornost.  

Naročila v spletni trgovini in registracija 

Naročilo oziroma nakup v spletni trgovini lahko oddate s predhodno registracijo ali brez registracije. Registracijo lahko opravijo vsi. Ob registraciji in ob oddaji naročila morate izpolniti/ podati točne podatke. Naročilo blaga velja kot potrditev pogodbe o nakupu. Kupec po zaključku postopka naročila na naveden e-poštni naslov prejme podatke o naročilu. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktnih podatkov. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo. Na spletni strani so kupcu na voljo vse informacije o njegovih pravicah ter informacije o ponudniku.  

Obveščanje 

Uporabnik se lahko naroči tudi na prejemanje e-novic in se od njih kadarkoli odjavi preko povezave v prejetih e-novicah ali tako, da odjavo sporoči na e-naslov  info@pottpock.com.

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Nadaljuj z nakupovanjem