Umonočke – 21 dnevni program za starše

24,99 z DDV

Projekt Umonočke predstavlja 21 dnevni izziv za starše.
Ob zakupu 21 dnevnega spletnega programa prejmete 21 videoposnetkov skupaj z gradivom, navodili in priporočili gostiteljice. 21 zaporednih dni se boste zvečer na malo drugačen način in predvsem zavestno družili z vašimi otroci in jih pospremili v prijetno spanje. Z novo skupino pričnemo predvidoma 14. aprila 2022.

Kategorija:

Opis

Eden pomembnejših izzivov za starše v današnjem času, ko zmanjkuje časa za najpomembnejše stvari, je kvalitetno druženje z našimi najmlajšimi. Kot starši smo dolžni sami poskrbeti za otrokovo dobrobit. Skupen večerni ritual je zagotovo en izjemnih načinov, ki prinaša staršu odličen pregled nad otrokovim počutjem, osmišlja starševstvo po dolgih in raztresenih dnevih, vnaša ritem in zdrave navade, ki jih otroci še kako potrebujejo, osmišlja in poglablja odnos starš – otrok, omogoča otroku zdravo in kvalitetno rast in razvoj, kvaliteten spanec itn.

Skupaj bomo izkoristili pravilo 21 dni, in tokrat združili moči zato, da se bodo vaši otroci 21 zaporednih dni prijetno, mirno, podajali v Umonočke. Da bodo zaspali z občutkom in vedenjem, da so ljubljeni, da so posebni, da so zaželeni, in da so vredni. Prav 21 dnevni cikel repeticije vam bo omogočil nova občutenja in novo izkušnjo utrditi ter jo spremeniti v nova prepričanja.

To je največje darilo, ki ga lahko date svojemu otroku, hkrati pa je to tudi največje darilo za vas. Najboljša časovna naložba za vaše otroke, in posledično tudi za vas same. Ker se gradi boljši odnos, predvsem pa gradite otrokove prijetnosti ter posledično samozavest in samopodobo.

S pomočjo vodenega izziva s pomočjo posnetkov in gostiteljice, mag. Tjaše Ravnikar:

  • boste starši obveščeni o vseh aktivnostih in programih na področju zavestnega starševstva,
  • udeleženci programa prejmete ugodnosti ob nadaljnjih obiskih
  • imate udeleženci programa možnost s posebno ugodnostjo kupiti prvo umološko pravljico Gora, ki je ujela oblak
  • po uspešnem zaključku programa prejmete e-knjižico
  • po uspešnem zaključku programa prejmete vabilo na on line skupinsko srečanje, kjer bomo spregovorili o vaši izkušnji
  • udeležba v zaprti FB skupini, kjer se bomo s starši še naprej srečevali, delili izkušnje in si prizadevali za zavestno starševstvo

Vse podrobnosti o 21 dnevnem izzivu Umonočke:
www.umologija.si

Košarica

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Nadaljuj z nakupovanjem